Zaštita osobnih podataka

Izuzetno nam je važno povjerenje posjetitelja stranice i naših klijenata. Kako bi vas upoznali s vašim pravima te našom politikom korištenja i čuvanja vaših podataka napravili smo ovaj dokument o zaštiti privatnosti podataka.

Prikupljanje podataka o posjetiteljima naše web stranice

Podatke koje ostavite na našoj stranici prilikom ispunjavanja formulara ili upitnika koristimo isključivo za odgovor na upit koji ste nam poslali. Sve vaše osobne podatke poput imena, prezimena, e-mail adrese, broja telefona i poruke smatramo povjerljivom informacijom i poslovnom tajnom, te ih nećemo ni na koji način davati, iznajmljivati, prodavati, posuđivati ili razmjenjivati trećim osobama.

Jamčimo da će svi podaci biti korišteni isključivo za oblikovanje internog profila kako bi s vama mogli bolje komunicirati te neće biti zloupotrebljavani za bilo što drugo.

Trajanje zašite podataka, čuvanje i brisanje

Zaštita privatnosti vaših podataka postoji trajno, tj. dokle god čuvamo vaše podatke. Podaci se mogu ukloniti zatvaranjem tvrtke, uništavanjem podataka zbog tehničkih razloga ili vašim osobnim zahtjevom. Molimo vas da imate na umu kako niti jedan podatak na internetu nije u potpunosti siguran te je jedini način da se u potpunosti osigurate da ne ostavljaš nikakve svoje podatke nigdje na internetu.

Ukoliko ne želite da i dalje čuvamo vaše podatke, u svakom nam trenutku možete poslati e-mail na aquali@aquali.hr sa zahtjevom za uklanjanje osobnih podataka iz arhive. Također, ukoliko ne želite da koristimo kolačiće za vaše bolje iskustvo molimo da ne prihvaćate njihovo korištenje po dolasku na stranicu. Ukoliko želite naknadno poništiti njihovo korištenje molimo vas da ih obrišete iz datoteke gdje se čuvaju za svaki internet pretraživač kojeg koristite te odbijete njihovo korištenje po ponovnom dolasku na našu stranicu.

Točnost informacija te odricanje od odgovornosti za tuđe informacije

AQUALI, obrt za trgovinu i prijevoz nastoji da sve informacije koje objavljuje na svojim stranicama budu istinite i točne. Budući da koristimo više izvora, ne možemo garantirati njihovu točnost. Također, ne možemo garantirati točnost informacija niti sigurnost sadržaja na stranicama koje spomenemo na našoj stranici te profilima društvenih mreža, ili čije poveznice objavimo.

Sve informacije koje objavljujemo na našoj stranici i društvenim mrežama su besplatne te zadržavamo pravo da ih izmjenimo ili uklonimo kad god želimo, bez prethodne najave.

Promjene u dokumentu “Zaštita osobnih podataka”

AQUALI, obrt za trgovinu i prijevoz zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja podataka u svakom trenutku. Svaka takva promjena bit će unesena u dokument “Zaštita osobnih podataka” te će biti posebno naznačena na početku dokumenta. Ipak, promjene neće biti dodatno najavljene niti objavljene na stranici, pa vam predlažemo da ponekad provjerite eventualne promjene.

Zaštita osobnih podataka