AQUALI, obrt za trgovinu i prijevoz postoji od 2004.godine kada smo svoje poslovanje započeli distribucijom aparata za vodu i vode u galonima. Od 2013. godine naša osnovna djelatnost je distribucija papirne konfekcije, vreća za smeće i Horeca asortimana. Orijentirani smo na tržište grada Zagreba i okolice, a naši kupci - od veleprodaja, poduzeća pa sve do vrtića i škola nam godinama svojim povjerenjem potvrđuju kvalitetu i pouzdanost.

  • Komuniciramo

    Kako bi se izbjegli problemi, komunikacija je osnova uspješne suradnje - čime se vodimo od početka poslovanja.
  • Kontroliramo

    U svrhu sigurnosti i smanjenja rizika pri distribuciji proizvoda, vršimo stalnu kontrolu i monitoring cjelokupnog procesa.
  • Isporučujemo

    Vodimo se ciljem ispunjenja dogovorenih rokova te smanjenja vremena između narudžbe i isporuke na minimum.

Svim našim partnerima nudimo pozitivan pristup i rješenja, uz zadovoljenje potreba svakog kupca kojem su potrebni proizvodi iz našeg asortimana.

Alufix

Proizvode tvrtke AluFix d.o.o. uspješno distribuiramo od 2013. godine. Trenutno se u našem distribucijskom programu nalaze aluminijske i prijanjajuće folije, papir za pečenje, filteri za kavu i vreće za smeće.

Violeta

Naša suradnja s brendom Violeta traje od 2014. godine. kada nam je ovaj regionalno najpopularniji brend svoje kategorije proizvoda ukazao povjerenje. Proizvodi koje stavljamo pred krajnje korisnike su iz kategorije papirne konfekcije i Horeca asortimana.

Weltplast

Suradnju s tvrtkom Weltplast d.o.o. započeli smo 2019. godine kroz distribuciju vrećica za otpatke. Cijenimo naglasak na kvalitetu proizvoda i brigu za očuvanje prirode koje ovaj brend provodi u svome proizvodnom procesu.

Obratite nam se s povjerenjem!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.